Österlen Garden Show
Mattorg

Mattorget

Här våra matvagnar 2023.


Logo Lunnarps Bollklubb LBK

Södra Sveriges enda Food truck med Japansk crossover! Vi serverar bland annat våra prisbelönta Poké Bowls och vår Ka-Jen burgare med smaskigt innehåll! 

Logo Gaston & Vega

Asian wok är ett familjeföretag med gott bemötande och snabb service, med mat där köket hämtat smaker och inspiration från det bästa av de asiatiska köken, exempelvis thailändskt, japanskt, vietnamesiskt och kinesiskt. Välkomna att uppleva smaker från Asien!

Logo Nordic Street Food

Fish and chips och fish tacos i holländsk stil med hemgjord sås.

I vår food truck kör vi grymma smashburgers gjorda från grunden med 100% svenskt nötkött av nymalet högrev & bringa, hemgjorda dressingar och färska råvaror. Vi har även vegetariskt alternativ till kött.

Matskeppets burgare görs för hand och från grunden vilket gör att du får en maträtt som är så fräsch som det bara går. Våra burgare ger dig en storm av smaker där dina sinnen stortrivs. Saftigheten i köttet, syrligheten i dressingen, sötman i brödet, fräschheten i grönsakerna och sist men inte minst smaken och doften som vår grill ger köttet höjer din matupplevelse till en annan nivå. Här kör vi på lokalt kött samt grönsaker så långt det kan gå.

logo Fogarolli great coffee anywhere

Ciao! Vi är Fogarolli och erbjuder minnesvärda kaffeupplevelser genom våra mobila små röda Fogarollibilar och trevliga baristor. Hos oss kan du njuta av en riktigt god kopp kaffe och våra hembakta Cantucci, eller varför inte prova vår egna italienska varma choklad? Varmt välkomna till oss!

Logo Casseroll slow cooking street food

Gräddar nybakade våfflor och mixar härligt krämiga milkshakes. Använder ekologiska produkter, mjöl från limabacka kvarn och gör hemgjorda såser till topping.

Logo Nordic Street Food

Nordic Street Food serverar nordisk gatumat lagad från grunden på råvaror i säsong. Vi kommer att servera vår prisbelönta Sparrisklämma på Österlensparris som vi vann SM-guld med 2016 och som vi alltid serverar då sparrisen är som allra bäst.

Logo Lunnarps Bollklubb LBK

Lunnarps bollklubbs kiosk


Här hittar du korv, burgare, kaffe, småkakor och glass. Klassiskt från kiosken!