Tyska minireningsverk AB

KLICKA

PÅ LOGGAN FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN!

Sedan 2013 installerar vi minireningsverk som klarar kommuners krav även på högsta skyddsnivå. Här behövs inga kemiska flockningsmedel eller polonite-brunnar. Vår patenterade, världsunika fosforfällan och UV- enheten sitter direkt i tanken, vilket sänker kostnaderna för installation, drift och underhåll. Denna reningsteknik kan ofta monteras i befintlig två- eller trekammarbrunn. 
Vi installerar kompletta nya reningsverk med den senaste miljötekniken och bygger på SBR (Satsvis Biologisk Rening) och uppgraderar även äldre men intakta två-eller trekammarbrunn, CE-märkt och godkänt för högsta skyddsnivå.

 

REGNVATTENÅTERVINNING: En genomsnittlig familj förbrukar ca 15.000 liter vatten per månad. Vattnet kommer ur kranen och är som regel rent dricksvatten. Med hjälp av regnvatten kan 50% av det egna grundvattnet sparas. Hela 30% går åt bara till att spola i toaletten. Av detta skäl väljer allt fler husägare att ta hjälp av regnvattnet. Våra moderna anläggningar producerar filtrerat regnvatten för alla ändamål och håller dricksvattenkvalitet. Regnvattentunna Atlantis; unik design och helt ny på den svenska marknaden, tillverkad av UV-beständig PE-plast. Genom sin form kräver den bara lite plats och passar till nästan alla husväggar. Iläggsskivan är försedd med en filterkorg som gör det möjligt att pryda tanken med dekorsten, (ingår ej) varvid regnvattnet leds genom ytterligare ett filterskikt. Tanken kan lätt fyllas ovanifrån. För ändamålet krävs att en regnventil monteras på stupröret. Under regniga dagar öppnas ventilen så att regnvattnet rinner över iläggsskivan in i uppsamlaren. Vi rekommenderar även ett överfyllnadsset. Det placeras osynligt på botten av tanken och leder bort det överflödiga vattnet från uppsamlaren. Du tappar bekvämt vatten ur uppsamlaren med hjälp av tappkranen, som kan erhållas i ett matterat eller förkromat utfirande. En 3/4" anslutning för tappkranen är förmonterad på uppsamlaren. Vid frostrisk bör tanken tömmas på vatten. Tunnan finns i olika färger: Granitvit/ Granitgrå/Granitsvart

Den här sidan använder coockies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användningen av coockies.

Läs mer här
Acceptera