Tabemasu Ka·Jen

KLICKA

PÅ LOGGAN FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN!

Tabemasu Ka-Jen är Nordiska mästare och Sveriges representanter i European street Food awards 2019 och södra Sveriges enda japansk inspirerande food truck!

Maten lagas från grunden och är full av japanska influenser! 


Tabemasu Ka-Jen grundades från en stark inspiration av mat och med flera års erfarenhet inom restaurangbranschen! Kreativitet och smaksättning med härliga oförglömliga upplevelser är ett måste i rätterna! En creaving av sushi och liten yta i trucken så framkom Tabemasu Ka-Jens Poké Bowls som har fått en stor efterfrågan! Med många olika burgare ute på marknaden så visste vi att det ändå saknades något! Den heta burgaren med syrlighet och krisp. Burgaren som innehåller de japanska smakerna men som passar de europeiska munnarna! Burgaren har också fått en stor efterfrågan och populariteten har märkts på vår försäljning då gästerna är återkommande och gärna reser många mil för att få äta den! På menyn finns även Vegansk gyoza som passar så väl som tilltugg eller som en måltid! 


Vår meny är anpassad så den passar de flesta! Vi har både glutenfritt, laktosfritt och vegetariska samt veganska alternativ! 


Besök oss gärna på vår Facebooksida för att se info om oss och om vart trucken befinner sig!

Den här sidan använder coockies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användningen av coockies.

Läs mer här
Acceptera