Utställare

ÖSTERLEN GARDEN SHOW

16-17 maj 2020

Lunnarp på Österlen

Utställare

Här hittar du våra utställare 2020!

Med en stor bredd av kunniga aktörer från olika företag och organisationer i odlings- och trädgårdssfären finns här något för alla. 

Varmt välkommen till Karl Fredrik på Eklaholm, ett företag med sin bas på Österlen! Sedan våren 2016 kan du hitta vår butik med tillhörande galleri i Hagestad Radby, där vi i en unik miljö erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av inredning, växter och konst i en härlig och inspirerande blandning av nytt och gammal.

Av proffsens komponenter gör vi enkla och billiga kit att använda i villaträdgården. Vi har ”riktig droppslang” inte att förväxla med ”svettslangar”. Med hjälp av timerns tidsinställning vet vi hur mycket vatten vi ger våra växter.

Ovanliga, odlingsvärda växter frukt och bärplantor. 

Vi tillverkar färgsatta krukor i tidlös design med primärt fokus på trädgård och uteplats. Genom att satsa på kvalitet i material och produktion vill vi bidra till en hållbar investering för framtiden.

Agusa Torp o Gård

Lammskinn och trädgårdsprodukter för inredning av ditt trädgårdsrum eller växthus

I vått och torrt ligger i Ö Ingelstad, (5 min från mässan). Hos oss hittar ni handplockade saker till trädgården och hemmet, såsom växter, krukor, rostigt smide, kalkfärg, kläder och mycket mer.

Vi är ett bokförlag i Malmö som ger ut fackböcker, specifikt om Skåne och gärna om trädgård och odling.

Blomsterdesign i Landskrona erbjuder trädgårdsdekorationer, regnmätare, flytande klot, vindspel, rostiga detaljer, öppningsbara kransar, bevattningskulor och mycket annat vackert till trädgården.

Möbelimporten Österlen AB importerar och säljer högkvalitativa trädgårdsmöbler från England, trädgårdskonst i betong från Österlen och miljöbelysning utomhus.

Skogsträdgårdens växter driver upp fleråriga grönsaker för sallad-, krydd- och kokgrönsaksskörd. Låt din mat bidra till att binda koldioxid från luften och öka den biologiska mångfalden.

Vi på Sparbanken Skåne har en tydlig filosofi – att vara banken som är nära dig och den plats på jorden som du kallar hemma. Vi hjälper dig att skapa en sund och hållbar ekonomi som gör det enkelt att hantera vardagen såväl som att förverkliga drömmar. Privatperson eller företagare – vi ger dig kloka lösningar genom livet.

Trädgårdsdekorationer gjutna i betong.

Trädgårdskonst och bruksgods i stengods av Anja Nyberg ,som även håller kurser i keramik .Konsthantverksbutik med stort utbud av unikt lokaltillverkat konsthantverk och konst .

Sommarbutik i Bertilstorp utanför Brösarp där du hittar krukor, vattenkannor, växter, regnmätare, lyktor, zink, rost, textil och annan inredning till hem och trädgård i rustik och ibland antik stil.

Design5mm & konstnär Anders Vardam skapar lekful och funktionell konst och design till din trädgård. Designprodukterna i filt passar in i alla olika trädgårdsmiljöer, uterum och orangerier. Konstnär Anders presenterar olika typer av trådgårdar i minimiljöer placerade i tittskåp

På Örumsvägen 370, 2 km söder om Hannas hittar ni oss. Här drejar Sven vår keramik och Lillian formger och monterar trädgårdsbänkarna STRECK.
Välkomna! ÖRUM 370 finns på Facebook.

Rostfria vindsnurror för hem och trädgård.

Naturkraft No 9 AB föddes ur det egna behovet av kryddor utan mjöl, mjölkprotein socker m.m. Självklart är det kontrollerade kryddor och örter - ångade och inte bestrålade.

Montering/försäljning av markskruv för alla typer av byggnationer. Markskruven ersätter betongplinten och ger möjlighet för en snabb och säker installation på de flesta underlag. Ingen åverkan på mark, ingen torktid samt sparar tid och pengar.

Japanska lönnar passar i alla trädgårdar och även för odling i krukor! Många skiftar i färg under säsongen. Med vårt stora sortiment av 100-tals sorter kan du hitta de som passar bäst för din trädgård. Lönnarna odlar vi själva fram från småplantor i vårt lilla växthus i Kåseberga.

En handelsträdgård på Österlen med brett utbud och personlig service. Träd, buskar, perenner, säsongsblommor, krukväxter, trädgårdstillbehör, inredning, presentartiklar och mycket mera! Varmt välkomna till oss!

Hos Guovik Import finns ovanliga Dahlior, nyheter, krolliljor, doft-, itoh- och trädpioner samt ett stort sortiment av rötter.

Den genuina plantskolan- låt drömmen starta hos oss! Besök vår välfyllda handelsträdgård med växter och träd för såväl inomhus- som utomhusbruk. Dammtillbehör, redskap, krukor och inredning samt vårt nyöppnade café. Vi har trädgårdsutbildad personal som ger personlig service och vägleder dig i ditt köp

Miljövänliga växthus i lärk

Gardencenter med perenner blommor m.m.

Bioreningsverket för enskilt avlopp som renar vattnet på naturligt vis med mikroorganismer och växter. Lättskött och vackert!

Skånefrö är ett av Sveriges ledande utsädesföretag med ett av Europas modernaste frörenserier. Högsta möjliga kvalitet genom hela kedjan. Vårt gräsfrö har blivit bäst-i-test hos Råd & Rön, vi har det renaste utsädet långt över EU-norm. Söker du utsäde eller gräsfrö till lantbruket, fotbollsplanen eller golfbanan? Hör med oss -vi kan det här!

Hos Agromaskiner i Tomelilla hittar du Stiga, Stihl samt alla grönytemaskiner du behöver, för både privatpersoner och företag!

Järnaffären i Gärsnäs på Österlen grundad 1902, med stort sortiment, försäljning och service av lantbruksmaskiner och ett stort urval av reservdelar och tillbehör till dessa. Stort kunnande och service.

Välkommen att besöka vår handelsträdgård utanför Löderup.

Hos oss hittar ni perenner av högsta kvalitet, säsongens härligaste annueller, örter, jord och krukor.

Vi säljer även snittblommor och arrangemang i vårt Blomsterstall.

Vi erbjuder trädgårdsservice omkring Ystad, Simrishamn och Tomelilla, samt designar trädgårdar.

Tågarps Trädgård försäljning av plantskoleväxter. 

Ecobox är en helsvensk produktportfölj med robusta och kemikaliefria minireningsverk. Produkterna ersätter såväl markbäddar som infiltrationer och är utvecklade för maximal rening och minimalt underhåll.

Lokal ekologisk sort honung, pollen och jungfruvax.

Design för personlig och hållbar utemiljö Vi är med er genom hela processen. Bollar idéer och Inspirerar. Planerar, Ritar och Visualiserar. Anlägger, Sköter och Realiserar.

Anstalten Tygelsjö har en handelsträdgård på 6000 kvm där de intagna odlar säsongens växter. Under våren odlas omkring 600 000 snittulpaner och sedan pelargoner, amplar, sommarblommor med mera.

Drömlika växthus, orangerier och helisolerade uterum. Vi hjälper Dig att hitta ett rum att älska. Kvalitét, kunskap och kärlek sedan 1993.

Norregårds honung är det snälla företaget med produkter från de egna bigårdarna. Allt är framtaget med omtanke om bin, människor och miljö. Vi säljer honung, pollen, bivaxdukar, andelsbiodling m.m. Våra bigårdar finns i Vollsjötrakten där vi också anordnar bisafari.
Vi är en del av Honungskooperativet som består av fyra kvinnliga yrkesbiodlare i Skåne.

Vi utför borrning för vatten och energi. Installation av vattenpumpar, dagvatten återvinningssystem och enskilda avlopp. Utför även diverse mark/anläggningsarbete.

Trädgårdskonst och rosor

HanDverksmässigt tillverkade produkter "me' bara bär" som råsaft havtorn, aronia mfl, hjortronsylt 70%, havtorns - lingon- hallon sylt mfl, senap.

Betong - tyngre än du anar, lättare än du tror. Jag heter Susanne Winberg och har Mossby betong. Min stora hobby är att gjuta vackra betongalster till trädgården.

Vi som driver BUMC heter Björn Udén och Catja Malmberg. Med våra produkter vill vi förena det praktiska med det estetiska, och vår Österlenska anknytning går knappast att ta miste på.

Butik med inredning för inne och utomhusmiljöer. Floristutbildning och Blomsterkurser.

Ekologiskt odlad chili och kryddor, trädgårdsmöbler

Återbruket Bromölla

Skapar med hjälp av återbruk - ger förbrukade ting nytt liv och en ny funktion - både för ute- som inomhusbruk

Underbara trädgårdssvampar och annan trädgårdskonst i mosaik.

Tommy Olsson

Försäljning av små perenner och sommarblommor

Stablade färggranna koppar gjorda av San Lundberg

San Lundberg art

 

Trädgårdsskulpturer och keramik.

Många olika sorters pelargoner. Vår samling består av 700 olika sorter. Försäljning av sticklingar och plantor av många olika ovanliga sorter.

Plantskola i Ystad med Café och Trädgårdsbutik. Stort sortiment av perenner, sommarblommor, kryddväxter och grönsaksplantor - merparten från egen miljövänlig odling. Även träd och buskar, frukt och bär samt klätterväxter.

Dahl & Dahl - Österlen Garden Design är en trädgårdsdesignfirma mitt på Österlen. Maria Dahlgren och Louise Rosedahl har många års erfarenhet av att jobba med växter och design.

Peenli import-export säljer Sneeboer trädgårdsredskap, Okatsune sekatörer och gamla vintunnor från Frankrike vem är bra för att samla regnvatten. Jätte välkommen!

Vi erbjuder tjänster inom trådgårdsrådgivning och trädgårdsdesign. Kunder kan få hjälp med allt från rådgivning, skisser till kompletta lösningar med skalenliga tekniska ritningar, illustrationsplaner och planteringsplaner.

Familjen Hagenkötter driver sedan 2004 SkåneSparris - ett litet familjeföretag som odlar och säljer sparris och rabarber, samt saluför sparrisplantor i gårdsbutiken i Ingelstorp. Företagets affärsidé är att i liten skala producera grönsaker av hög kvalitet och värna om den lokala matkulturen.

Danone är ett globalt matföretag som inriktat sig på färska mejeriprodukter, medicinsk nutrition, vatten och nutrition för spädbarn. Vår mission är att förse så många människor som möjligt med hälsosam mat.

Vi levererar Tunnelväxthus till både amatörer och proffs inom odling. Vi har både standard och kundanpassade modeller. Vi har även kringutrusning såsom markduk, krukor och diverse växter.

Designar och skapar i fusat glas för utom- och inomhusmiljöer. Ex. fåglar, katter, blommor, fjärilar och fågelbad. Dekorationer för trädgårdsmiljöer, krukor samt armeringsjärn.

Butik, Galleri och Ateljé utanför Hammenhög,

Simrishamnsvägen 51.

Tyger, inredning, konst, kalk- och kritfärger för inne och utomhus, glas, hårdplastglas.

Välkomna!

Djur & Naturbutiken, butiken för proffs och fritid på landet. Lantbruk, trädgård, häst och smådjur.

Hemrex skapar livsglädje genom att underlätta din vardag. Med kvalitet, trygghet och enkelhet tar vi hand om din trädgård och andra hushållsnära tjänster.

Fågelbad och trädgårdskonst i keramik. Palettblad,  minipaprika, luktärt m.m.

Egenodlade rhododendron och azaleor. Vi har ett 70-tal olika sorter och i varierande storlek. Vi drar upp våra plantor mestadels genom frö, som vi köper från rhododendronföreningar runt om i Europa, vilket gör att utbudet vi har inte finns i detaljhandeln.

Ottarps Torp tillverkar och säljer senap mald med kula efter ärvt recept, honung från egna bin, nötfri chokladkräm utan mjölk och hemgjorda bivaxdukar.

Österlen Garden Show och Lunnarps BK

Samarbetspartners:

Lunnarps Bollklubb/Österlen Garden Show stödjer Läkare utan Gränser

Projektledare för mässan:

Anna Stjernfeldt

0730-918556

Email: osterlengardenshow@gmail.com

Facebook: Österlen Garden Show

Instagram: @osterlengardenshow

#osterlengardenshow

Huvudarrangör för mässan:

Österlen Garden Show /

Lunnarps BK

Den här sidan använder coockies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användningen av coockies.

Läs mer här
Acceptera