Mässan 2020

ÖSTERLEN GARDEN SHOW

12-13 september 2020

Lunnarp på Österlen

Missa inte vår virtuella mässa!


Vi har nu fattat beslut om att vi kommer att flytta Österlen Garden Show till hösten, 12 - 13 september, men redan nu från och med 16 maj klockan 10, då mässan ursprungligen skulle ha gått av stapeln, så slår vi upp portarna för vår virtuella mässa här på hemsidan. Missa inte detta unika tillfälle att få en försmak av höstens mässa med alla fantastiska utställare och föreläsare. 


Varma hälsningar från alla oss på Österlen Garden Show!

Österlen Garden Show 2020

Öppettider:

12 sept kl 10-17

13 sept kl 10-16

Varmt välkommen till en inspirerande och mysig trädgårdsmässa i hjärtat av Österlen, den mysiga parken vid idrottsplatsen i lilla Lunnarp utanför Tomelilla. Här hittar du fantastiska föreläsare och underhållare samt roliga aktiviteter för såväl stora som små. Här finns en mängd kunniga utställare med alla produkter och tjänster du behöver för att utveckla din trädgård, odling, balkong och få koll på hur ska göra inför hösten och vintern.

Inträde:

120 kr på plats

100 kr vid förköp

Gratis parkering i

anslutning till mässan

Biljetter förköp närmre mässan

Nyheter

Äntligen kommer Linnea och Peter Englander tillsammans till Österlen Garden Show! De visar före- och efter, hur trädgårdar växer fram under lång tid efter att de anlagts. Missa inte detta spännande föredrag!

Kunniga Eva Olsson från Herbasensia kan allt om trädgårdens läkande växter men också hur du kan nyttja ogräset!

Karismatiska Karl-Fredrik på Eklaholm inspirerar när han håller workshop i blomsterbindning vid mässan. Skickliga florister från Systrarna Lindskogs likaså! Det finns ett begränsat antal platser  till varje workshop och de köps i samband med förköp av entrébiljetten.

Härliga Gunnel Carlson kommer till oss igen! Passa på att lyssna, inspireras och ställa frågor!

Vi kan glatt presentera en stor underhållare: Hasse Andersson kommer och framför bland annat sina odlingslåtar från sitt TV-program Hasses trädgård. Det kan hända att det blir lite guld och gröna skogar på Österlen Garden Show minsann!

Vi är också mycket glada att det inspirerande radarparet John Taylor och Tareq Taylor kommer hit även 2020! Välkomna tillbaka. Dessa två underhåller från scenen både separat och tillsammans.

Glöm inte att följa oss på facebook och instagram för löpande nyheter fram till mässan!

På mässan hittar du

Här hittar du våra utställare 2020! Med en stor bredd av kunniga aktörer från olika företag och organisationer i odlings- och trädgårdssfären så finns här något för alla.

I våra inspirationsträdgårdar kan du få tips och idéer om hur du kan utveckla dina egna odlingar och fundera över hur du vinterförvarar och beskär när kallare årstider kommer.

Nytt för i år är att det kommer att finnas en sektion för blommor och floristik där du tex. kan delta i workshop i blomsterbindning och rösta på mässans vackraste bukett!

Förköp görs i samband med köp av entrébiljett.

Här finns mat och fika för alla smaker. Njut av en varm lunch såväl som kaffe med något sött! Det finns också ett gemensamt serveringstält där du kan slå dig ner och äta.

Under mässan kan du ta del av spännande och intressanta föreläsningar av några av Sveriges mest populära trädgårdsinspiratörer.

I vårt barntält kan man exempelvis plantera, måla eller bygga ett eget insektshotell!

Projektledare för mässan:

Anna Stjernfeldt

0730-918556

Email: osterlengardenshow@gmail.com

Facebook: Österlen Garden Show

Instagram: @osterlengardenshow

#osterlengardenshow

Huvudarrangör för mässan:

Österlen Garden Show /

Lunnarps BK

Den här sidan använder coockies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du användningen av coockies.

Läs mer här
Acceptera